lördag 4 maj 2013

blå blå ...och lite juldoft.......

Tjolahopp i solen!!! Här på Öland visar sig vädret äntligen från sin bästa sida!!!!!
Vad ska NI fina göra i helgen???? Här blir det trädgård och så blir det förstås uterummet...här ska målas o fejas må ni tro!!!!!
I dag lite bilder från fyyyyynd gjorda i torsdags....va på en loppis/antik i Algutsrum när jag ändå körde hem från jobbet....vad hittade jag där???? Jo helt nya mattor...och jag har verkligen snöat in på trasmattor just nu...och vad hittade jag om inte helt nya vävda i jeanstyg...ME LIKE läckra till vilde W rum!!!! Och priset var inte fy skam heller...vad sägs om ord pris 450:- och nu 50:-.....

sen har vi ju lite doft av jul....ja jag vet att nu vill vi ha sommar men jag ha heeela trädgården full av .....hyacinter...o visst dofta det härligt???? de står i en gammal mjölkkanna som jag fyndat på en auktion....
Nähä ni härliga nu blir det till målarbutiken för att köpa färg!!!!
Kärlek o sol till ER alla! Kram från 
M


10 kommentarer:

  1. Vilka fina mattor till fyndpris!! Ja, va skönt att man kan njuta ute i trädgården nu äntligen... Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga vårhyacinter och vilken vacker kanna! Jo, jag har också några hyacinter som blommar nu, och visst känns det lite som jul! :)

    Vilket fynd du gjorde där! Trasmattor är verkligen jättefina!
    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. Coolt med jeanstrasmattor. Kanske det är vad som ska göras av de slitna avdankade jeansen som blir liggande. Men att fynda färdiga för 50 kr slår ju allt. Jag har också varit på loppis och fyndat idag. Men inte mattor.

    /Helen

    SvaraRadera
  5. Vilka fynd mattorna är! Jag har lite svårt för mattor, de enda som finns här hemma är just en trasmatta, i blått och jeans:)

    Fin kanna!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  6. Visst är det härlig doft på hyaciner! jag har oxå det i mina land men har inte tagit in några, ska nog göra det imorgon, man kan ju inte krypa ner på knä varje gång man vill lukta hihi.
    Ha en fin kväll.
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  7. Vilka toppenfynd! Jag har köpt en jeansmatta till vårt sommarhus på Öland och den kostade betydligt mer, så du har gjort fina kap. kram Victoria

    SvaraRadera
  8. Wow vilket fynd!! Så himla snyggt med mattor vävda i jeanstrasor :) Ha en bra start på veckan. Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Men vilket kanonfynd!
    Oh.. hyacinter! Jag älskar den doften :)

    Vilken tur att det gick bra med bilderna.. det är ju det man absolut inte vill loosa. Jag använder ett program som heter Gimp för att skala om bilder och så.. det går att ladda ner från nätet.

    Önskar dig en fin fin vecka!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  10. Det var verkligen ett fynd! Blått är också en färg som alltid känns rätt och passar in. Hyacintdoft är också alltid välkommen, året om tycker jag. Och vilken fin kanna!

    Önskar dig fina dagar!
    Kram
    Cia

    SvaraRadera