söndag 25 maj 2014

att vara stolt mor....

Tjingeling sunshines!!!för i dag skiner solen vill jag lovar, man ska absolut inte klaga på värmen men vi ha 26 grader och jag smälter bort...hur ha Ni haft det i helgen???
I går lördag jobbade jag och den dagen bestod av en resa med 50 kids till Liseberg....sååå kul...om jag åkte Helix???? Nähä ALDRIG är skithöjdrädd och inte gillar jag loopingar heller...men jag åkte Jukebox...härligt när det killar sådär ljuvligt i magen...sen va det en riktig lyckodag...jag träffade min dotter Julia som jag inte sett sen i JANUARI...hon pluggar i Göteborg så det är mycket pluggande hela tiden...men jisses vad underbart det va att träffa henne och hennes urhärliga sambo Martin.
Så är det ju Mors dag i dag, underbart jag är stolt MOR till tre helt underbara barn.MMM älskar Er så mycket...

i dag bli det lite bilder (igen) från Lilla Lugnet...håller på o dona men hinner ALDRIG bli färdig...här ett grått bord jag fått av äldsta sonen..perfekt att ha blommor på...en gammal zinkkanna köpt på någon loppis i skogshiet (ursäkta småländska)åtminstone lokalt hhihi i Tingsryd...


här är en av mina favvisblommor..plättar i luften eller som den heter muehlenbeckia axillaris...underbart dekorativ och snygg även i uteplanteringar...hade en som t.o.m överlevt vintern...utomhus
olivträd i betongkruka.... grå linnekuddar hemmasydda...dock utan dragkedja ha inte kommit på knepet än....nu mina vänner blir det en tur till vallokalen sen blir det pizza och ryggläge i soffan med en go film...
Kärlek till Er och vad rädda om varandra
Love Maja

6 kommentarer:

 1. Förstår att det var mysigt att träffa dottern efter så lång tid. Då är det skönt att veta att de har en sambo som håller måtten.
  Plättar i luften är en favorit här också! Så fint med allt grått, en färg som jag gillar alltmer. Ett tips till nästa gång...börja med dragkedjan innan du syr ihop kudden, så mycket lättare då.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 2. Blev pizza här med efter en hektiskt dag och plättar i luften är underbara
  Kram MM

  SvaraRadera
 3. Nej såna aktiviteter som du nämner här har jag nog vuxit ifrån! :) Jag förstår precis!
  Så vackert det är med alla gråa nyanser och jag ser att ditt olivträd verkar trivas, det är mer än man kan säja om mitt. Fick det förra sommaren, men det verkar nästan helt dött nu, några få nya skott har jag dock sett...!
  Ha en fin start på veckan!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Nä du, jag åker inte nått sånt jag heller... he he...
  Härliga bilder på en massa fint du...
  Kramis Sofia

  SvaraRadera
 5. Det låter som det blev en lyckad dag i storstaden! Visst är det härligt när man får rå om barnen som studerar långt hemifrån :)

  Fina bilder! En zink kanna hoppas jag också hitta snart!

  Ha en fin start på veckan!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Hur snyggt som helst, gillar kombon slitet trä och zink.
  Kram Liselott

  SvaraRadera