söndag 27 oktober 2013

elefanter vad man än ser........

Hej ett litet kikin...ni har väl inte glömt o ställa tillbaka klockan??? Kl är nu 14.00 men det känns som om kl vore 7 på kvällen...regnet strilar sakta ner över Öland...vi har haft en härlig förmiddag så vi har kört singel och är snart färdiga utanför Lilla Lugnet.
I dag får maken o jag turas om o va ute för vilde W har fått feber o ha ont i öronen...tyvärr få man dock inte komma till doktorn då man inte vill ge penicillin.....

så i dag blir det inga direkta inredningspics men det här armbandet gillar jag skarpt...fyndat på Kvarnen i Lindås för en tjuga......

här kommer nästa elefant....JAg älskar min bricka från Svenskt tenn o tyget ska alldeles snart bli kuddar!!!! Någon som har något tips på vad man kan hitta lätta instruktioner att sy i en dragkedja....???? Hör av ER.....
Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling!!!
Kram från Maja

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Konstigt det där med att inte ge penecillin längre! Hur gör man om man har väldigt ont i örat? Blir det alvedon då? Hur går det med trummhinnan när man inte får penecillin?
    Ja, ursäkta om det låter dumt, men jag kan ju inget om sånt här längre nu när barnen är stora. De hade ofta öroninflammation när de var små och då var det ju alltid penecillin som gällde, på 80 och 90-talet.
    Elefanttyget från Svenskt Tenn är sååå jättesnyggt och armbandet var ju verkligen ett fynd!

    Kramar Anncathrine

    SvaraRadera
  2. Förstår att du gillar den brickan, såå snygg!! Att sy kan jag tyvärr inte ge några råd i då jag inte är så duktig på det. Snyggt armband och vilket fynd sen.
    Här har vi oxå haft en mörk dag trots att solen visade sig en liten stund. Kanske är lite inbillning för att vi ställt om klockan :).
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  3. Oj jobbigt för den lille med öronvärk. Finfint armband och snygga elefanter. Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Men heeej själv finaste Maja!!! :))) Tusen tack för fina raderna!

    Men ja det här med elefanter är väl ändå något speciellt och vackert ändå! Och visste du att om man ger bort någon elefant-detalj så ska det tydligen bringa tur! :) Fick jag själv höra av en god vän som kom med en söt body (Med elefanter) på till våran Max när han var nyfödd. Sen dess har elefanter tagit en stor plats i mitt hjärta också :))
    Hoppas att öronvärken snabbt går över nu!!! Hade själv det jämt och ständigt som barn så man vet hur ont det gör!!! Hua!

    Kram Bettan

    SvaraRadera
  5. Superfin bricka med det svarta och vita! Fy vad jobbigt att ha ont! Hoppas det går över snabbt! Ha det så gott det går!

    SvaraRadera
  6. Snyggt! både armband, bricka och tyg... =)
    Nä, sy i en dragkedja... det kan inte jag heller! tyvärr...
    Ha det gott och hoppas han kryar på sig fort!
    Hur gick det för er i stormen förresten? De blåste rätt bra på Öland va?
    Kram Sofia

    SvaraRadera