tisdag 8 oktober 2013

hos oss ha vi högt i tak......

Hej hopp!!!! i vårt hus just nu är det lite kalabalik...jag får liksom inte till det i vissa rum....men jag behöver lite tid o så plötsligt händer det.....precis så känns det i det stooora rummet upp...på bilderna här är det inte färdigt på långa vägar men ni vet..man plocka fram möbler...man ta bort .....hänger upp tavlor...ta bort men 100 spikhål som följd....

detta rummet är vårt tvrum....det är ett hyfsat stort rum så jag tycker det är lite svårmöblerat..men härliga Marion var ju o hjälpte mig på traven....

bordet är ett auktionsfynd från Öland...damejeannen köpte jag på en loppis i Rävemåla tidigare i somras....militärlådan fyndad hos dansken i Påryd...och krukan som murgrönan står i är en gammal burk som man använder förr i apotekets värld...o så tavlan den underbara tavlan som jag gillar skarpt trots att jag inte gillar så mycket färg egentligen...målad av kollegan Lotta Rautio..hon är en fantastisk konstnär.

den är personligen målad till min make R o mig....lite händelse från vår start...ser ni prinsen som räddar prinsessan i hörnet????
ja som ni ser är det lite piff till innan jag är nöjd....Nu blir det lite plock sen blir det till att gosa med kudden....
kärlek till Er alla 
M


10 kommentarer:

 1. Wow hur fint som helst! Älskar den fina tavlan som bryter av så fint i rummet! Vackert månbord också och så fint med den stora glasflaskan!

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 2. How many joinery and carpentry courses are there in the UK?


  Feel free to visit my homepage: best carpenters in exeter

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig hörna och så fint den färsprakande tavlan bryter av mot det övriga! Den syns verkligen här! ´Vilken underbar målning!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Så fint du fixat. Jättefin tavla. Ha en fin kväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Hej! Kan man se fler av hennes tavlor någonstans? Och återigen en eloge till er och ert skapande av Lilla Lugnet! Fantastiskt! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Ibland tycker jag också att man flyttar runt runt och får inte in det rätta känslan men skam den som ger sig ;)

  Tycker det ser fint ut och bara älskar ditt vackra månbord! Jätte läckert!
  Vad kul att få en personlig tavla det är minsann inte alla förunnat.

  Trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Vad fint ni har och jag gillar den färgsprakande tavlan! Mina Ylva Skarp bilder köpte jag i en inredningsbutik i Ljusdal, kardemumma heter den :)
  Ha en fin helg!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 8. Störtdiggar de vita plankorna på vägg och tak! Det där ser ut att bli hur fint som helst! Ha en riktigt go inredningssöndag!

  SvaraRadera
 9. Hejsan. Verkligen fint tv rum ni har och jag tycker du fått till det jätte mysigt och fint där. Även er lilla stuga på tomten, Vilken skillnad! härligt och fint verkligen.
  Ha en fin kväll.
  Kram Jennie

  SvaraRadera