torsdag 29 augusti 2013

det handlar om millimeter.......

Hej alla goa!!! denna vecka har rullat på i hissnande fart....o i morgon är det härliga fredag....en hel veckas sedan goa Marion var o hjälpte mig med styling....ja så var det det här med tavelhöjd....fick direktiv hur jag skulle sätta tavellisten ändå blev det både för mycket åt höger o lite för högt hahahhaha för visst är det så...det är SKIT svårt att sätta upp tavlor, det tycker i all fall jag...kan ändra o dra ur spiken 10ggr innan det blir bra...så i helgen är det fram med hammaren... göra om göra rätt.....

pallen ska målas vit....och så gillar jag min Erik Höglund krona som jag köpte snorbilligt på Tradera....den har 12 st ljushållare så hela stora rummet lyses upp när den är tänd....så fick ni då även se mitt ljuvliga parkettgolv som inom snar framtid ska målas...är det någon som har erfarenhet av målade parkettgolv???
Nu bingen kram från Maja

9 kommentarer:

 1. Hej Maja !!!

  Slås av hur vackra bilderna är..jag tycker att du har urbra koll på millimetrarna !!!!
  Golvet är oxå så vackert precis som det är !!!

  Stor kram till dej

  SvaraRadera
 2. Halloj
  jag håller med dig,skitsvårt att sätta upp en tavla,hur svårt kan det vara att slå i en spik?men när jag är färdig så är det massor av hål:) Sen är jag livrädd,vågar inte mixa o matcha:)
  önskar dig en fin fredag..kramiz

  SvaraRadera
 3. Tycker dina tavlor på listen är så snygga!! Och din styling! Blev stormförtjust i den fina trädgårdsstolen i förra inlägget med. Önskar dej en fin helg, kram Katta

  SvaraRadera
 4. Tjingeling! Kan hålla med om att det är riktigt svårt att hänga upp tavlor och lister, ser jättefint ut! Tusen tack för beställningen, ser framemot att kanske få se en inspirationsbild här då ♥ Kram kram

  //L

  SvaraRadera
 5. Visst är det svårt!! Här byts och flyttas det fram och tillbaka också :-) Beslutsångest är det kanske här ibland :-) Jag tycker att ni har gjort ett kanonbra jobb! Spännande med golvet! Ha en riktigt go fredag!

  SvaraRadera
 6. Halloj Maja...här kommer hjälpen!
  Har målat dotterns golv, som var parkettgolv. Titta under september 2012," dottern har städat". Var noga med slipning först, vilken sorts färg minns jag ej, men de kan sånt i målarbutikerna. Men den luktade starkt minns jag. Men blev kanon, så jag kommer göra det i vårt bibliotek/möblerbar hall. Då ska jag måla rutigt tänkte jag, i Majas rum blev det vitt golv. Men var inte orolig för att ge dig på detta, men som sagt sandpapper först. Efter ett år så håller färgen fortfarande! (MÅLA handlar jag alltid på).
  Lycka till och på med gasmasken!
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en jättefin helg
  Kramar Tina!

  SvaraRadera
 8. Tycker det så fint ut, inte behöver du göra om. Näe gör något annat istället.
  Ha en riktigt skön helg
  kram
  AC

  SvaraRadera
 9. Ja guuuuud vad svårt att hänga tavlor!! Maken och jag blir nästan osams när vi ska göra det för jag blir aldrig nöjd och han blir såååå himla matt på mig, haha :) Tre timmar senare liksom hängs tavlan äntligen på "rätt" ställe, fniss :)

  Jag tycker det ser kanonfint ut! Gillar både månbordet, de fina tavlorna och den üüübervackra lampan, vilket fynd!!!

  Trevlig helg!

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera