onsdag 19 mars 2014

att sluta......

God kväll alla fina!!! hoppas ni mår bra..själv har jag lite funderingar på att sluta blogga....känner inte riktigt att tiden räcker inte till...inspirationen finns inte riktigt där...att jag känner mig stressad och konstant trött...jag vet att detta är sviterna efter en jobbig händelse i mitt liv..och ibland glimma man liksom till...och handen på hjärtat så duggar ju inte inläggen speciellt ofta...o jag hinner verkligen inte gå in på era underbart fina bloggar...de som ALLTID ger mig glädje o inspiration...kanske kan jag ändå lägga ribban såsom jag gjort nu...ett inlägg då o då...

visar iallafall i dag lilla hallen uppe...dörren som tidigare var täckt av någon masonit är numera gråmålad...nyckelknippan har jag knåpat ihop på jobbet....
så summan av kardemumman  blir....att jag hoppas vi ses senare...om någon vecka, kanske en hel månad...
största kramen till Er som troget besöker min blogg
M

7 kommentarer:

 1. Låt det ta den tid det tar...krav och måsten i livet är aldrig bra men jag hoppas du fortsätter blogga och inspirera med alla fina bilder! Snart ska vi ju ta den där fikan under äppelträden, glöm inte det!
  Varmaste kramen från mig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Det får bli när det blir helt enkelt. Det är ju meningen att bloggandet skall vara lustfyllt. Själv borde jag dra ner men det går bara inte. Jag är en bloggoholic som trots allt känner jag att det ger mer än det tar.

  Stor kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Jag kommer verkligen att sakna dina inlägg ,men livet gör att vi prioterar olika saker ,det måste ju ändå vara kul ,det finns så många måsten ändå som man blir så trött på .Gör det du känner är rätt Kram B ( i ditt gamla hus )

  SvaraRadera
 4. Så där känner jag också i bland...

  Jag tycker inte det gör något om man inte gör inlägg varje dag utan tar det när det finns tid, känns rätt och roligt :) Hoppas du fortsätter med dina fina inlägg även om det blir sällan.

  Önskar dig en fin helg med massor av härlig vårsol!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Hej finaste Maja !

  Jag känner oxå igen mej. För mej kändes det väldigt skönt bara att berätta hur det kändes..det var precis som att det där egna kravet släppte då. Så fort de t känns som ett krav då försvinner glädjen..men nu känns det bra igen. Det skulle vara väldigt tomt utan dej, så vila du i lugn o ro..gör ett inlägg när andan faller på.. det räcker !!

  Största kramen

  SvaraRadera
 6. Hej fina Maja! Hoppas allt är bra:) Det ska vara roligt att blogga, kravlöst och inte ett måste. Alltid roligt att läsa vad du hittar på för något och inspireras av dina fina bilder:) Själv ska jag nog försöka mig på ett inlägg snart....det var ju bara mer än två månader sedan...hahaha;))

  kram going!

  kråke

  SvaraRadera
 7. Och jag hoppas också att vi ses igen... =)
  Ta det som du känner... man ska inte känna sig tvingad!
  Kramis Sofia

  SvaraRadera