torsdag 18 oktober 2012

hos oss har vi högt i tak.....

 
på alla tänkbara sätt....här flödar humor, kärlek, ilska, allt....
i dag lite pics från vårt stora rum på övervånigen....här hängde min man i bjälkarna och målade allt vitt..när vi flyttade in liknade det mest en stoooor bastu.....alltså trärent.....jag fick inte gå upp på stegen då jag vid det tillfället va höggravid med vilde Wille!
 
 
 

vi ha inte riktigt fått till det i det här rummet...tycker det är svårt att möblera stora rum.....men här upp sitter vi mest och kolla tv.......skåpet har jag loppat hos Coola Loppan..fiolen på loppis för en hunka....kuddrna är IKEA och Design house of Stockholm....gillar det grafiska snyggt att blanda tillsammans med gammalt...



Cowboyhatten är fyndad på High Chaparall när vi besökte detta ställe med jobbet för några år sedan...tycker hattar är sååå snygga...


det är en del kvar och göra i rummet vi ska sätta ett stort ovalt/runt fönster över det andra...tyvärr missförstod snickaren och jag varandra när vi skulle ha dit ett fönster..det skulle varit dubbelt så stort....suck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det är en världslig sak! Nu alla fina ska jag kika in till er sen blir det soffläge med makens hemlagade frallor och en stor kopp choklad sen nana med kudden! Kram på er!!!!//Maja


11 kommentarer:

  1. Fint du har det! Hemlagade frallor mums så gott! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Såå himla mysigt och hemtrevligt det ser ut..skåpet var ju jättefint..ha de...kram

    SvaraRadera
  3. Vad vackert ni har det och vilka ursnygga möbler och detaljer:))

    Kraaaam fina:)

    Kråke

    SvaraRadera
  4. Ser ut att vara ett underbart rum när det är så högt i tak !! Så fint skåp och fina färger o material tillsammans..kuddarna hatten fiolen !!

    Kram till dej och en skön fredag !!

    SvaraRadera
  5. Så Snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygt!
    Like it very mutch
    Ler!
    Öbhskar dej en fin helg
    Kramar Kathrien

    SvaraRadera
  6. Ser bara sååå läckert ut!
    Önskar dig en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh så härligt med högt i tak på alla sätt och vis.
    Önskar dig en härlig fredagskväll
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  8. Så fint det ser ut i det rummet, vilken rymnd det verkar vara! så fina kuddar! Jag gillar också hattar....har flera stycken. Fågeln förra inlägget är fiiin! Och bordet också. Du är makalös till att fynda! Vad spännande med byggnadsvårdsbutiken!! Dit vill jag. Säljer de hela gamla glasverandor också??
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  9. Vilket härligt rymligt rum! Snyggt med det vitmålade.
    Vi hade också furu överallt men mera lättmålat med låg takhöjd. Skåpet och kuddarna är fina där.

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  10. Tack för dina fina ord :) hos mig, ursäkta för min fel ibland ,) på svenksa, Vi är från H.olland och har flyttat till Öland, alla bilder är tagna på Ö. Vi har bott 6 år på nora Ö. och nu flyttat till Södra.

    Det skulle var roligt om du skicka mig ett mejl, jag hittade ingen på din blogg. Då kan vi kanske ordna en bloggträff :)

    Kram/Marion

    SvaraRadera