söndag 28 oktober 2012

ett pimpat loppisfynd......

 
 
...pimpat o pimpat men lite vit färg det gör susen!
detta slagbord fyndade jag ju på Coola Loppans för ett par helger sedan och nu är det målat i min favvofärg VITT!!!!!!
bordet har jag ställt uppe i lilla hallen...
 
 
 

 
 
Ljusstakarna köpta på Hemtex men då var de grå...lite svart färg så blev det "katjing"...gammal bilskylt från snäll medarbetare..och det underbara fatet en bröllopsgåva från min bästa vän T ett Mateusfat med fjärilar!!!!
 
 
 

 
vad har ni fina gjort i helgen annars??? Min käre make R o vilde Wille o jag va på Kosta outlet i går...det blev inte mycket fynd..lite kläder till W och härliga satinpåslakan designade av Bertil Vallien till oss...ha velat ha dessa hur länge sen som helst men har varit för snål....eller ekonomisk eller realistisk...men prissänkt 500:- då är det ju ett fynd eller hur????
 
 

Nu är det snart dags att nana kudde...hrm förkyldningen vill inte riktigt ge med sig....hoppas vi ses i veckan stor kram till Er alla///Maja

7 kommentarer:

 1. Nej då inte sitter du fast med ditt fotograferande. Du tar ju jättefina bilder. Särskilt inomhus där har du nog endel att lära mig ist. Fotokursen är slut med jag träffar några fotokompisar i en Flickrgrupp ibland även IRL och så försöker jag lära mig Photo Shop. Nu är jag ju ganska naturlig i mitt fotograferande och känner att det inte passar mig att ta ut svängarna men kul är det ändå.

  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det blev och Matteus faten är ju sååå vackra!:)) Kram fina och ha en skön start på veckan och hoppas förkylningen ger med sig:)

  kråke

  SvaraRadera
 3. Svart och vitt tillsammans är så fint...ser så smakfullt ut på bilderna !
  Jag blir sugen på att få till det så där med lite svarta detaljer !

  En fin dag till dej...kraaam

  SvaraRadera
 4. Verkligen fint det blev, bordet. Svart och vitt är så fint tilsammans. Ha en fin måndag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Så fint! Jag vill också ha Mateus med fjärilar, de är så vackra. I helgen vaktade jag ungdomar som skrev högskoleprovet.

  Hoppas förkylningen släpper snart. Kram på dig! Therese

  SvaraRadera
 6. Verkligen jättefint åh de svarta bryter av fint.. krya dig kram sussie

  SvaraRadera
 7. Det var ett lagom stort bord och det blev fint ihop med ljusstakarna och nummerskylten. Själv äger jag inget Mateusfat men skulle gärna göra det, vilken fin bröllopspresent!
  Gissar att du sover gott med de nya påslakanen.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera