onsdag 10 juni 2015

det är jag som är ballongbritt med dålig humor.....

Tjolahopp alla härliga....vilket underbart väder vi har..i dag som först ha jag plockat fram sommarkläderna och hängt in vinterkläderna i garderoben....inte för att jag ha några mängder med "sommarkläder" men mina favvisplagg linnebrallan ala clown ha hittat ut...tog en runda till stan efter jobbet då jag fick ett presentkort på morsdag och där skulle jag ekipera mig...alltså jag nästan lipar varje gång och lovar mig dyrt o heligt att nu...nu få det vara slut med jobbets goda chokladbollar..nu ta vi oss i kragen...och så är sommaren här....kan ju inte önska dåligt väder hela sommaren..o det finns faktiskt vass som man kan placera solstolen i....skämt å sido...det viktigaste är att man få vara frisk...sen lite volanger här o där spelar verkligen ingen roll...men ett gott hjärta och mycket humor då kommer man långt...

lite pics från köket som dock inte är riktigt färdigt än....ni vet den där listen..lite färg som man glömt... gillar vår lilla hylla som vi fick av svärmor perfekt att ha bakformar i....kopparna har jag köpt på loppis..dock inte fyndat....GO skylten är fyndad ha dock DIY med den lite....nu vet jag inte riktigt vad jag ska hänga dom....men lite Let´s GO girl...över dem..

burkarna på översta hyllan ska dock bort in i skafferiet..ha fyndad lite nya läckra burkar som är i min favoritfärg...ZINK...ha fått mer o mer svårt med färg...kanske för att man ha ett så aktivt och inspirerande jobb där man ta ut svängarna lite....därför vill jag ha lugna färger när jag kommer hem....om ni undrar vem Ballongbritt är så kommer det namnet från tvserien Solsidan...både vilde Wille och jag älskar alla säsongerna...så när vi kryper upp i soffan för att kolla film bara han och jag blir det dock inte några turtlesfilmer utan...just det om vilde W få välja bli det Solsidan.
Kärlek till er alla därute
Maja

1 kommentar:

 1. Så härligt när man har samma smak när det gäller TV-serier! Ja, Solsidan är verkligen kul, men Ballongbritt vet jag inte om jag kommer ihåg....! Hon låter ju kul! :)

  Så läckert du har i ditt kök! Nej, inte för många färger för mej heller, det blir för mycket "Pippi-Långstrump"-stil! :)
  Zink är en favorit här också! Läcker GO-skylt!
  Den fina svärmorshyllan är otroligt läcker!

  Det känns alltid så ovant och främmande när man ska börja att klä av sej inför sommaren, inte så kul alla gånger! Här går bekvämlighet före flärd, men en och annan valk vill man ju gärna decimera! Hm..! Men man vänjer sej!

  Allt gott till dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera