måndag 16 december 2013

attans vad dyrt.....................

Halloj!!! Ett snabbt litet kikin....ni läsare vet ju att jag varit helt galen på våra fönster....det ser ut som om vi har galler för fönstren då spröjsen är röda.....fick då tipset av härliga Marion att sätta spröjs på insidan av fönstret....om ni ser på bilden blev det jättebra....tills jag ringde fönsterföretaget o frågade vad det skulle ta för spröjs...alltså 4 träpinnar...8000 kr för dryga 4 fönster.....ursäkta sa jag.jag ska inte ha fönster endast några träpinnar...så där står jag nu....8000 pix nähä så nu gäller det att vara kreativ.....jag lovar att återkomma hur jag ska lösa det....en liten rörig bild i dag...fårskinnen hänger på halvstång.....tips mottages tacksamt
stor kram från Maja

12 kommentarer:

 1. Fy fasen vad dyrt!! Kanske ska kolla med annat företag? Vi har köpt spröjs till nya altandörren och fönstret, men de har inte kommit upp än. Tror faktiskt inte att de var så dyra, så mitt tips är att kolla vidare. Billiga är de ju inte, men jag tror nog att du kan hitta lika fina till ett helt annat pris. Precis som du säger... det är ju inte själva fönstret du ska köpa :-) Gillar dina bilder a lot! Lilla lugnet skulle jag gärna ha här också :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Bonito rincón, no he entendido muy bien lo que te ha pasado, la traducción del sueco al español no es muy buena. Pero me siguen gustando tus entradas.

  Marina

  SvaraRadera
 3. Åh så fint du har det!
  Önskar dej en fin dag!
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt dyrt!!! Ja, du kan säkert fixa det själv! Detta ser ju jättefint ut!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Ja verkligen!! hua! Vad mysigt juligt ni har det hur som helst!! :)

  Kram Bettan

  SvaraRadera
 6. Det var ju riktigt dyrt! :/ Ni kan säkert fixa till egna spröjs. Vi har precis fixat till vår ytterdörr med hemmagjord spröjs istället för att köpa ny svindyr ytterdörr. :)
  Du Maja jag skulle önska att du skaffade Instagram om du inte redan har det. Det känns som om jag allt mer sällan har tid att titta in till alla fina bloggare. Med Instagram går det lätt och snabbt att visa bilder och framförallt titta på andras inspirerande bilder. :))

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Men snälla nån 8000, det var det värsta jag hört. Det fixar ni, bra idé i alla fall.
  Ha det gott idag
  kram
  AC

  SvaraRadera
 8. OJ... var dom gjorda av guld!? Man blir en aning fundersam hur dom kan vara SÅ dyra!
  Spännande och höra hur du löste det :)

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Å vilken härlig blogg jag hittade här hos dig. Hit kommer jag igen.
  Ha det bäst från Maria

  SvaraRadera
 10. Hej! Vi gör egen spröjs!!! Gjorde det på lekstugan och nu håller vi på med en balkongdörr! Skall visa efter jul! Tack för ett fint bloggår vännen! Du och din familj är sanna inspiratörer och din blogg är verkligen en av de coolaste jag vet! God Jul & Gott Nytt År! Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Hejsan!
  Himmel vad dyrt!!! Förstår att du inte riktigt vill kasta ut så mycket pengar på spröjs men de borde gå och göra egna ganska lätt. Min svärfar gjorde det till deras hus för några år sedan men vet inte riktigt hur han gjorde men snyggt blev det.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 12. Surt sa räven! Attans så dyrt...tål verkligen att funderas på!
  Ha en fin helg och GOD JUL på dig!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera