söndag 17 mars 2013

så bröt jag det löftet........

hej hopp!!!! ja jisses vilken härjig vecka det varit...ha haft riktig abstinens...jag har ju haft köpstopp...o det ha gått så bra ända tills i måndags...då min härliga kollega L berättade att hon hade sprungit på en antikaffär i självaste PÅryd...hon hade fyndat en sånt läckert skåp som man bara skulle kunna die for....och en liten pinoccio i trä...du bara måste dit Maja kvittrade L....hrm visst jag ha ju köpstopp men titta kostar ju inget o det betyder faktiskt inte att man måste köpa något intalade jag mig själv.....

...eller hur....när vi på torsdagen besökte denna butik var jag som ett litet barn i en godisfabrik...det fanns ta mig tusan saker överallt o roliga saker...saker till BRA PRISER....DÅ är det väl inte inköp utan fynd????
Joda jag lassade in en läcker industristol gjord i Stockholm o tre st läckra lådor från försvaret som de värnpliktiga hade skoputs i...så läckra o sååå billiga....
se hittade jag en sak till som inte fick plats i bilen..utan den va butiksägaren o lämnade på ÖLand i går...ett litet fint skåp/bokhylla som jag ska ha i vilde W rum...ja kära vänner så gick det med mitt köpstopp!!! SUCK!!!!
Nu är det inte så mycket på min inköpslista som behövs....eller rättare sagt VILL HA förutom härliga Kråkes vackra stjärnorKRÅKAN SLOTTET O KRUSIDULLERNA förstås o Marions underbara alster....BASIC LABEL SWEDEN..
sen förstås kommer det ju att dyka upp en massa andra VILLHAFYND som jag inte visste själv att jag ville ha hihihihihi
 

i dag lite föraningar om påsken...äggen gjorde jag förra våren...terrinen är ett loppisfynd o den lilla gröna glasskålen är ju gjord av Bertil Vallien....

nu fina är klockan så mycket, skulle ha kikat in till Er alla...men det få jag göra i morgon...Nu borsta gaddarna sen sova!!
Natti natti kram M

9 kommentarer:

 1. Nämen Maja...en sån underbar affär...fynd får man bara inte missa,oavsett köpstopp. Så spännande att se dessa fina saker sedan!!

  En fin måndag till dej..kram

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du inte kunde motstå.
  Jag behöver heller nästan ingenting. Men det är lätt att det slinker med någon bra att ha sak som är billig.
  kram
  AC

  SvaraRadera
 3. Så blir det ibland, man kan inte rå för att man springer på saker som man behöver! Löften håller inte då, så är det bara. Jag hoppas du visar dina fynd sedan!

  Önskar dig en fin start på veckan!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 4. Hello!
  Ja där ser man, jag är likadan, precis hopplös säger mannen,
  fniss!
  Jag hittade 2 emmor för någon vecka sedan och nu står jag här med en massa emmor,
  man är som man är!
  Ha en fin vecka
  kramar Kathrine

  SvaraRadera
 5. Vilka fina saker du hittat.
  Svårt det där att låta bli att köpa något:)
  Ha en fin dag.
  Kram Jenni

  SvaraRadera
 6. Ha ha!! Är man sakletare så är man!! :)) Sånt går bara inte att undvika! He he! ;)

  Tror nog att dem där snygga peace kommer igen ska du se! Då är det bara att slå till som gäller! ;) Själv väntar ju jag på storleken mindre,som dem inte var riktigt nöjda med!! :))

  Ha det bäst!
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 7. hihi...vad nyfiken jag blir på både butiken och dina skatter.

  Kram goa och fortsatt härlig vecka:)))

  kråke

  SvaraRadera
 8. He he... ja så kan det gå....
  Men det där lät ju absolut som fynd!!! =)
  Krameli kram
  Sofia

  SvaraRadera
 9. Vad fina bilder du bjuder på!
  Det är väl förhjordat att få reda på ett sånt ställe under köpstopps tid...gah! Tur att det blev fynd, för såna räknas väl inte, eller =) det har jag inte hört iallafall.

  Väntar med spänning och se fynden.

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera