söndag 3 februari 2013

hela jag spritter av inspiration o ideér........ Halloj Ni härliga ute i cyberspace....vilken vecka jag haft....måndag, tisdag låg jag själv däck i sängen....men mellan de däckade stunderna läste jag två uuuurbra deckare...jobb på onsdag som slutade med barnakuten med vilde W, han hade fått krupp.....nu har jag lite erfarenhet som mor om det här med krupp eftersom min stora goding C hade det som barn....jisses vi hade klippkort på Stensö Jourcentral under några år....
I alla fall efter midnatt var det dax för oss att baxa in oss i bilen o köra över bron till Kalmar....ååå säger jag bara vilken underbar personal det va!!!!!De är helt fantastiska....3.45 var vi hemma på The Island igen...o kvart i 6 ringde min väckarklocka...PUST...kan säga att jag inte riktigt visst vad jag hade a------et så dags!!!!! Men vilde W mår bra nu o det är huvudsaken!!!!
PÅ fredagen jobbad jag kväll...o då ringer min käre make R..vi har VIRUS  i datorn.....jamen skoja du eller?????? Vi har ju köpt ett dyrt O BRA virusprogram..joda det stod något om korruption o allt....efter mycket vånda hur skulle jag liksom klara mig utan dator????????? men det löste sig på lördagen då käre kusin M kom o hjälpte oss...HALLELUJA MOMENT!!!
I dag söndag har vi tagit en runda till Borgholm o lämnat tillbaka dörren som inte passade i skafferiet.....sen blev det en runda till stora sonen C som har ett eget litet torp....men järnspis i köket o spegeldörrar....ånej jag är inte avis alls!!!!!
När vi åkte hem började Maja sprutar ideèr om allt jag ska/vill göra...bygga skåp av gamla dörrar minsat ett par....ta fram tigersågen o sätta in ett fönster i W rum....
OOOps i dag blev det mycket text..hoppas Ni inte tröttnade!!!!!


I dag lite pics från skänken i vardagsrummet......renen har jag ju köpt av härliga Malin med bloggen Lantliv i Norregård de två handgjorda pappren som står i glasburken är köpta PÅ Creative Company...dessa ska jag använda till att decopagea (vet inte hur det stavas) ett hjorthuvud....
Ja projekten är många...inte allt för jobbiga utan sådär lite småroliga....Nu ska här hoppas upp i soffan o kolla tv med maken R
Största kramen till Er alla
Maja


8 kommentarer:

 1. Låter härligt med alla ideér. Vårens ankomst får det att spritta i både kropp och själ.
  Så tråkigt med kruppen, har själv åkt ambulans med min förstfödde många gånger. :(

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Hej Maja!
  Skönt att allt gick bra med Wille...!!

  Härligt med massor av ideer:))
  Skulle vilja göra så mycket i huset men nu finns det ingen tid alls....Men det kommer väl!!
  Hoppas du fick mailet;)

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Ååå... som jag känner igen mej själv. Det ständiga suset i kupan av idéer o projekt.. kan det aldrig stilla sig lite. Fast det är ju rätt härligt... kan riktigt känna all din energi genom att läsa de här raderna.. Heja Maja !

  Storkramen

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att allt har gott bra på slutet :) dörr vilken sort leta du efter ? vi har ett gammalt par dörr från ett gammal gård.

  Kram Marion

  SvaraRadera
 5. Du är rolig du! :)
  Många projekt på gång, precis som det ska vara! :)
  Ha det så gott, vännen!
  kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken vecka måste jag säga!
  Vilken tur att gossen mår bra nu... det är ju som sagt viktigast!

  Så fint du fixat på skänken.. gillar verkligen tavlan med bokstäverna :)

  Önskar dig en fin start på veckan!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Ja det var en vecka, så skönt det gick bra och att ni mår bättre efter allt som hänt.
  Så härligt att läsa om allt du planerar du är ett enda energiknippe! Jag blir så glad av ditt positiva sätt, det smittar av sig!Tack för att du finns!
  Önskar dig och din familj en skön vecka utan en massa strul!
  Kramar Raina

  SvaraRadera
 8. Ja usch för krupp:( det har min lilla tjej oxå just nu.
  Hoppas han blir pigg snart.
  ha det så gott.
  Kram Jennie

  SvaraRadera