fredag 25 januari 2013

SNACKA OM ATT BLI SNUVAD PÅ KONFEKTEN....

Hej hopp alla fina..jaha nu ha ännu en vecka gått..snacka om att tiden bara springer i väg...i dag ett litet dilemma som hände mig i går....vill gärna ha era åsikter om denna händelse....
jag har varit på jakt efter ett klädskåp länge o hittade äntligen ett på blocket!!! Priset stod o jag mailade mig mitt intresse o givetvis förfrågan om skåpet fanns kvar!!! DET FANNS KVAR!!! jag blev eld o lågor o hade både mail o smskontakt med säljarna! I går frågade jag om de kunde hålla skåpet till mig ca en timme så jag kunde mäta så jag fick upp det i trappen....jajamen det va inga problem sa säljaren!!! Efter minder än en timme smsade jag o sa att jag ville ha skåpet o om vi kunde hämta detta på lördag???? Då fick jag till svar att det va MÅNGA SOM VAR INTRESSERADE!!! men vi hade liksom pratat o hon lovade att hålla det en stund...saken va sen att hon frågade om jag va villig o ge en högre summa...jag blev helt paff...detta var väl ingen budgivning utan det stod ett fast pris...o vad jag förstår så är det väl kanske "FÖRST TILL KVARN"  inte någon budgivning....så fult tyckte jag o blev verkligen besviken!!! O enligt vår konversations skulle hon hålla skåpet!!! Inte trissa priset!!! Men jag kanske inte fatta det här med blocket men för mig är det heder o moral o inte girighet som gäller!!! Det hade varit enkelt för henne o säga att tyvärr kan jag inte hålla skåpet det är många som vill ha det!!!!Jag kanske inte kan spelreglerna... så i dag är jag SKITBESVIKEN....men det är kanske så det funkar vad vet jag!!! Hör gärna av er med Era erfarenheter!!!
Nu har jag fått gnälla en del...nu blir det tacos med goa dotter J o vilde Wille!!! Stor kram på er alla!!!///M 

14 kommentarer:

 1. Ja, fyyyy vad dåligt av säljaren!!!
  Ibland är det verkligen opålitligt med Blocket.
  Det dyker snart upp ett ännu bättre skåp ska du se! ;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Nej, vad tråkig, ibland har man otur. Du är alltid så snäll.
  Som Jenny säger, dyker det säkert upp ett bättre skåp
  snart, det hoppas jag verkligen för dig.

  Ha en fin helg, Kram | Marion

  SvaraRadera
 3. Ja så gör man ju inte på blocket utan först till kvarn liksom.. Det kanske inte alls var många som ville ha det men så försökte hon med er som var intresserade och få ut mesta möjliga summa. Hoppas de inte fick det sålt alls!!
  Förstår att du är besviken.
  Kram och ha en fin kväll.Jennie

  SvaraRadera
 4. Oseriös säljare! Hon hade nog missuppfattat detta, skulle ju annonserat på Tradera istället. Fast pris gäller, eller billigare.
  Du får komma till mig i sommar istället,Maja..funderar på en liten
  Loppisbod..."Mormors loppis" måste tömmas vet du..:)
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 5. Vilken dålig säljare. De borde ha skrivit i annonsen budgivning så kanske du har gett ett bud o den med högst bud får skåpet. Men annars är det ju först till kvarn o lovat är lovat. Du borde fått skåpet anser jag. Men det kommer säkert ett nytt fint skåp. Lycka till o ha så trevlig helg. Kramar Mimmi

  SvaraRadera
 6. tja du,,,,,,,,,,det finns alla typer av människor :)
  å missa nu inte....

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 7. Dålig Stil...av säljaren
  Hittar säkert ett mycket bättre
  Ha En Skön Helg
  Kram/Ellinor

  SvaraRadera
 8. Näää...så funkar det inte i min verklighet. Ägaren såg väl sin chans att få ut mer pengar.. men nej.. så gör man inte ! Förstår om du känner dej besviken.. hoppas du hittar ett ännu bättre o finare.

  Kramar till finaste Maja

  SvaraRadera
 9. Jag håller med alla ovanstående. DÅLIGT! Först till kvarn gäller annars får man skriva att man säljer till högstbjudande i annonsen! Min erfarenhet från att både sälja och köpa på blocket är att man måste ringa. Sms och mail tas inte lika seriöst. Så släng dig på luren nästa gång! Jag är säkert att du men din träffsäkra smak (och tur med att hitta underbara saker!) kommer att hitta det perfekta!!! Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Nej det där var girigt! Själv ratar jag alla annonser på blocket där det står högsta bud, där ska fast pris gälla, annars är det tradera som gäller.
  Förmodligen hade köparen fått någon som bjöd högre men då gäller det att en seriös säljare står fast vid vad den lovat. Det där var lågt!
  Jag hade en säljare som plötsligt skulle få sin vara värderad och inte ville sälja! Det var bara att påpeka att det skulle gjorts tidigare. Någon vecka senare dök annonsen upp igen och priset var höjt med en hundralapp. Att sedan annonsen blev kvar lääänge gladde mig, skadeglädje!
  Hoppas det dyker upp ett bättre skåp, snart! Billigare dessutom!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 11. Usch ja, sådana säljare gör en så besviken.
  Men du hittar snart ett MYCKET finare och vackrare skåp.
  Ha en skön helg / Gunilla

  SvaraRadera
 12. Inte så snyggt skött av säljaren. Är det budgivning som gäller så ska det framgå i annonsen. Du hittar säkert ett bättre skåp snart med seriös säljare:))

  Kram fina och fortsatt mysig helg:)

  Kråke

  SvaraRadera
 13. Fy! Jag var med om en liknande händelse också då var Blocket inblandat. Det är verkligen surt! Men jag tror på att du kommer att hitta ett ännu finare skåp:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 14. Jodå, det där är ganska vanligt tycker jag. I vissa fall står det till högstbjudande, då är det ok men inte på detta sättet. Girigt och tråkigt, i mina ögon!

  kram

  SvaraRadera