onsdag 14 november 2012

gillar kontraster......

 
 
Hej hopp alla fina!!! Först vill jag tacka alla NI som bidragit med tips om hur jag ska göra med stolen....vet fortfarande inte hur jag ska göra mer än att strippa den....är väldigt sugen på att måla...men då blir man så här sjunker värdet på stolen etc etc...skit i det egentligen jag ha gett 150 spänn så något större värde pengamässigt är det nog inte...ni vet man se ett scenario framför sig att Antikrundan är här o så lämna man in stolen ..._Ja hade du inte målat den hade den varit värd 30 000..hahahahaha
vi få ser hur det bli...
 
 
 
 


 i dag lite bilder från stora rummet....den gamla skänken som ofta är med på bloggen...en svart ram som snart ska hänga uppe i trappen med våra bröllopsfoton i....


svart lampa köpt på TGR stor urna i tenn köpt på Kvarnen i Lindås med en helleborus i.....sen fick mina fröhus från Paradisverkstaden vara med på ett hörn oxå....gillar skarpt kontraster i inredningen...nu ska jag göra en liten runda till er alla fina o se vad ni hittat på i veckan stor kram från Maja13 kommentarer:

 1. Superhärligt med kontraster.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 2. Ja stolen ser jag fram emot att se vad du tänker göra. Fin skänk du har, passar med den svarta ramen. Ha en fin kväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Superfint! Urnan var ju helt underbar...kram

  SvaraRadera
 4. Heja kontraster, jag jobbar ju på det själv hehe!
  Så snyggt med det svarta, toppen!
  Växten heter Corokia, syrran har blomsterbutik och det har hon lärt mig. Har dålig koll på växter o blommor själv nämligen...

  kramkram

  SvaraRadera
 5. Nu försvann tydligen min hälsning igen!!
  Jo jag skrev på ett ungefär :Heja kontraster, jobbar ju på det hemma också. Så snyggt med det svarta på skänken!
  Växten heter Corokia, har lärt mig det av syrran som har blomsterbutik. Annars har jag noll koll på blommor och blader..

  kramkram

  SvaraRadera
 6. Kontrasterna du visar är så lyckat, härligt också med en skänk att kunna möblera om på efter årstiden. Handduken med monogram gillar jag också. Ett liknande inlägg kommer på min blogg.
  Apropå att resa, jag var faktiskt först till Indien innan jag för första gången var till Danmark, på hemvägen! Vilken kringelväg, jag gillar liksom du också Danmark!
  Och stolen... en bra bit över 150:- är den värd i alla fall! Omålad!

  SvaraRadera
 7. Så vackert på din skänk, härligt med kontraster!:))

  Ha en fortsatt skön vecka fina du:))

  kramis kråke

  SvaraRadera
 8. Så fint du har det på skänken..jag håller med..kontraster är vackert och spännande. Vill så gärna få till det här hemma oxå !

  Kram tilll dej

  SvaraRadera
 9. Snyggt med kontraster och vilken underbar urna i tenn.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Känns så längesedan jag tittade in till din fina blogg men nu skall jag ta igen missade inlägg, passar bra eftersom jag håller på att kurera mig med piller och varma drycker för att snabbt som bra den få Teneriffa-bacillerna att lämna min kropp.
  Ha det gott kära vän!
  Raina

  SvaraRadera
 11. Så fina tennskålar du har, vackert med
  julrosen. Tittade på stolen i förra
  inlägget också, vilken skönhet! Att ta bort
  tyget kommer bli läckert, sen ser du om
  du ska måla. Har tanken om målning kommit
  brukar det sluta med att man gör det. Det är ju
  du som ska trivas med stolen.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 12. Ser jätte fin ut hos dig, vet du vad jag tänker kanske har vi träffas av en slump utan att veta :) hos coola loppan till ex. Du stjärnor är gjort av lera, HAND MADE: kostar med vanlig sisalsnöre 15 sek och med skinnsnöre 20 sek. Just nu är det slut på den och vänta jag på lera från panduro hoppas på måndagen:

  Kram/Marion

  SvaraRadera
 13. SNYGGT och som sagt - tänk på Antiksrundan. Jag skulle nog kolla värdet på stolen först!!!!

  Om ramen! Den är superjättefin där som den är!!!! Behövs inte flyttas!!!!!

  Kramelikram!

  SvaraRadera