lördag 22 september 2012

här klappade mitt modershjärta............

 
 
Tjolahopp alla fina! I dag är det verkligen höst---brrrr ha nu äntligen satt på värmen i huset....har frusit ett par dagar...sen är man ju för snål o sätta på värmen....det är ju faktiskt bara septembet ännu...hahahahaha. I dag en kär liten nyinflyttad goding..
denna söta bedjande nalle kunde jag inte motstå på Algutsrums marknad i juli! Hrm tänker ni handla hon alltid det hon se??????? Nej absolut inte men man kan säga så här att jag räddade lilla nallen från hans försäljare som var en ilsken otrevlig knalle som inte vet vad serviceminder är....han hade slängt honom på marken så fok trampade på honom...Vad ska du ha frågade jag???? 100 kr men jag säljer inte till dig om barnet i vagnen ska leka med den.....barnet i vagnen vad då min son Wille! Han ville sälja en gammal solkig typ Ikeanalle till mig!Men jag vill ha den andra sa jag! Efter mycket om och men fick jag köpa Nallen om jag lovade att inga barn skulle leka med den....suck! Min fina dotter Julia fräste i mitt öra-Mamma jag skulle aldrig gynna en sådan surgubbe! Nej det tänkte jag inte heller men ville ju rädda denna lilla goding från ett bättre öde...så nu sitter han här hemma i huset och se så nöjd ut!!!  Nu fina ska jag göra iordning mig i kväll är det kräftskiva syns snart igen hoppas jag Kram från Maja
 
 

8 kommentarer:

 1. Vad tur att du räddade den,och att du inte lämnade den kvar hos surgubben.
  Hoppas du får en härlig kväll!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart söt nalle!
  TUR att du räddade honom från den dumma försäljaren!

  Skön lördagskväll
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Haha,så söt,och en liten söt historia:) värmen på här oxå,nu gick det inte att snåla längre:)hihi
  ha en fin kväll...kram/Anne

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar nalle! Tur att du fick köpa den till sist. Ha en bra ny höstvecka! kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej! Det var ju tur att Nallen fick komma hem till dej tillslut! Jätte fin är han :) Kram Tilda

  SvaraRadera
 6. Du har en blogg som alltid inspirerar. En blogg jag gillar....
  Därför finns en award att hämta hos mig :)))

  Kramar
  Ulrika

  SvaraRadera
 7. Ja den härliga nallen ser riktigt belåten ut! Han är säkert nöjd med att vara så åtråvärd och att han fick följa med dig och Julia hem. Blir han dryg eller stört omöjlig på något sätt, då tar jag gärna hand om honom och 100 kr är inga problem!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera