lördag 19 maj 2012

jag blir helt galen:))))))))))))))))))

Hej alla ni fina ute i det underbara vädret........alltså ha ni sett på min "header" skulle vara lite kreativ i går kväll och lägga in en ny bild överst på sidan....jag satt i över 2 timmar...hur svårt kan det va??????????????????? när det inte gick tänkte jag ah då lägger jag tillbaka den gamla bilden igen...men se det gick inte den blev lika liten som den som e nu.....SNÄLLA finns det någon som kan förklara för mig hur man gör steg för steg.......alltså jag och datorer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad ha ni fina gjort annars då???
Själv ha det varit trädgård för hela slanten och ett och annat loppisbesök.......förresten är det någon som ha ett stort bord till salu????? Ha sålt vårt teakbord på blocket, så nu sitter vi på golvet och äter......skämt å sido men nästan........... i morgon är det trädgård för hela slanten.......och lite mys med min härliga familj....nu ska jag gå och hålla mannen sällskap i soffan det e fotboll....fast jag kommer att ha näsan i nya "sommarlantliv" kram på er från Maja

11 kommentarer:

  1. Hej.Svårt att se vad du gjort för fel när man inte kan gå in i mallen själv och kolla.Rekommenderar en sida där du säkert kan hitta ngt tips eller tom fråga om hjälp...http://fixa-din.blogspot.se/
    //Kicki

    SvaraRadera
  2. Hej Bus! För bus har du nog gjort på dig själv:)
    Finns nog många sätt, men det borde gå att ändra pixelformatet.
    Lägg in den i paint, så kan du försöka där med högerklicket och anpassa efter headerns stl. (kanske inte den bästa förklaringen, men är man inte så datavan, kan det vara ett alternativ)

    Så ni kör kinesvarianten? Hihi.
    Idag hade jag tänkt vara i trädgården jag oxå, men hällregn?...njää.
    Imorgon blir det trädgårdskurs hela dan och hoppas solen skiner mot kvällen. Drömmen ska du få höra....snart :)

    Kramar till dig!!

    SvaraRadera
  3. Jag gör mina header i picasa och det brukar alltid vara lite trixigt att få över dem i rätt storlek. Jag brukar pröva mig fram vilken storlek på pixlar som behövs. Det är synd att just det skall vara så bökigt för annars är ju det mesta på blogspot ganska logiskt. Jättefina bilder ovan. Härligt med äppelblom.

    SvaraRadera
  4. Hej fina Maja! Härligt att helgen varit skön...förutom headerstrulen då..;) hmmm...vet inte riktigt..har du försökt att ändra storleken på bilden som Hilla säger...svårt att veta..
    Andas djupt och försök från början igen så ska du se att det ordnar sig..;))) Lycka till fina och ha en fin start på veckan:)

    kram kråke

    SvaraRadera
  5. Hej !

    Härligt ryck att sälja bordet och sittä på golvet men allt går ju eller hur ? ;)
    Vilken mysig blogg du har . Kul att hitta hit !
    Önskar dig en fin kommande vecka ! :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Haha, jag har ett bord men inga stolar. Hoppas du får ordning på headern snart.

    Kram Therese

    SvaraRadera
  7. Hoppas det löser sig med headern, ser att du redan fått lite hjälp, själv gör jag min i Photoshop, viktigt att få rätt på storleken, Lycka till & trevlig helg!

    Kram
    Tiina

    SvaraRadera
  8. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig....men du andas en orädd och nyfiken person som gärna skrider till handling! Me like!
    Ni verkar ha en jättefin trädgårdsmöbel så i detta väder blir det nog inga problem, livet är ute i trädgården nu, eller hur!?
    Varm kram och trevlig helg, hoppas det ordnar sig.
    /Cia

    SvaraRadera
  9. Jag är helt lost när det gäller fotoredigering, tyvärr.
    Önskar dig en superhärlig pingst.
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  10. Hej Maja!
    Är så oteknisk så jag kan tyvärr inte hjälpa dig med headern..(själv fick jag hjälp av en bloggvän att göra min)hoppas det fixar sig!

    Vilka fina bilder, vad vackert med syrenerna i emaljhinken sådär, det måste jag nog kopiera;)

    Ha en skön pingsthelg,

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  11. Kanske kan du hitta hjälp här
    http://fixa-din.blogspot.se/

    MVH // Gunilla

    SvaraRadera