tisdag 6 mars 2012

jag behöver er hjälp alla fina därute............. Hejsan! Nu undrar Ni säkert, vad har nu Maja dragit hem......ja det kan man UNDRA.Det här är en gammal soffa/säng från 30-talet. Den är tror det eller ej LJUVLIG! Dryga 70 cm bred och 60 cm djup.Hämtade den kl 9 i morse sen direkt till jobbet därav att den e sååå dammig hann inte riktigt med att tvätta av den innan fotografering.. Den skall pryda WILHELMS rum när det blir klart. Den behöverbara lite EXTRA KÄRLEK! Nu är det så att jag ha lite BESLUTSÅNGEST........Ha funderat på att måla den VIT ELLER SVART.....och klä sitsen med FÅRSKINN! Eller kanske turkos eller röd med FÅRSKINN!!!! Eller kanske ha sitsen i något annat TYG.......kan nämna att rummet går i vitt med en fondvägg med grå stjärnor på........SNÄLLA UNDERBARA NI......KAN NI GE MIG NÅGRA TIPS VAD HADE NI GJORT??????????????? kramen från Maja


11 kommentarer:

 1. Målat svart och kanske ett turkost tyg om det finns fler turkosa saker i rummet
  kram sandra

  SvaraRadera
 2. Jag hade nog kört på fårskinn - passar ju kanon med det grå i rummet. Svart eller vit?? Svårt... Kan ju vara himla snyggt och bryta av med svart om det är ett ljust rum :)
  Lycka till! Den ser helt underbar ut.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Jag hade nog målat den lite sliten, smutsig och nött i turkost med ett grått fårskinn. Så de grå fångar upp det grå i stjärnorna.
  Kram / Gunilla

  SvaraRadera
 4. Svart med grått fårskinn blir superfint i ett pojkrum tycker jag:))

  Här blåser det såååååå kallt idag, kan tänka mig hur det är på Öland!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Råkade bara hamna hos dig och måste kommentera soffan. I helgen såg jag en liknande soffa målad i en ljusgrå färg och den var klädd med exakt samma skinn som du visar i inlägget den 26 februari. Samma krull och samma färg - jättefint och guddomligt skönt att sitta på.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Hej Maja!
  Vilken charmig möbel du fått tag på! Jag skulle nog måla den ljusgrå och med ett fårskinn på sitsen..svart hade nog inte varit helt fel heller:)

  Ha en trevlig torsdag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej Maja!
  Vilken charmig möbel! Jag hade nog målat den ljustgrå och satt fårskinn på sitsen, svart hade varit fin oxå:)

  Ha en trevlig torsdag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Fårskinn blir helrätt och svart målarfärg, det tycker jag. Möbeln är verkligen häftig, som en bred fåtölj och kanske plats för övernattande kompisar.
  Spännande att se vad det blir!
  /Cia

  SvaraRadera
 9. Hmm, svårt val.. Men svart tror jag på med grått fårskinn. Vad kul & se vad du väljer :) Sockerlådan i mitt förr inlägg har jag fått av min morfar, han hade tidigare ett bageri, där av jag fått både gamla plåtburkar & tre sockerlådor.. Ibland ska man har tur :) Hoppas du finner en snart! Kram Tilda

  SvaraRadera
 10. först... tack för alla uppmuntrande ord du ger mig! Det är ju sånt som ger energi att hela tiden komma på nya ideér!
  Sen är det alltid roligt att kika in här också, vi verkar ha lite samma smak när det gäller inredning.
  Vad gäller stolen så är den ganska cool som röd, om man gillar rött.... Men jag skulle klä om sitsen.
  Ha det så bra...
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 11. ohhh så fin, blir fin i vad som...jag skulle inte göra den vit iaf...svart med fårskinn lät ju helt underbart!
  varmkram lotten

  SvaraRadera